»
Granit Padang Dark (Antracit) Polisat 61 x 30.5 x 1 cm

Granit Padang Dark (Antracit) Polisat 61 x 30.5 x 1 cm

Granit Padang Dark (Antracit) Polisat 61 x 30.5 x 1 cm

130.56LEIFARATVA
Tel: 021.9907, 021.9907
Reprezentant PiatraOnline.ro: Departament Comercial

Descriere Granit Padang Dark (Antracit) Polisat 61 x 30.5 x 1 cm:
Tu stiai ce este granitul?

Este acel tip de piatra care isi gaseste locul in orice casa sau proiect. Prin utilizarea granitului vei avea nu doar siguranta in timp, dar vei adauga si un plus de valoare si frumusete naturala in orice colt al casei. Ceea ce il aseaza deasupra multor tipuri de piatra este duritatea sa, apropiata de cea a diamantului si faptul ca este un bacterial usor de intretinut – este mult mai rezistent la zgarieturi si lovituri din cauza densitatii sale. 

Esti in cautare de granit rezistent?

Granitul Padang Dark polisat este un tip de granit inchis la culoare care aduce in spatiul tau o frumusete clasica si o eleganta aparte. Versatilitatea materialului te va ajuta sa-ti alegi mult mai usor elementele cu care sa-l combini – se incadreaza in aproape orice stil – de la elegant, clasic, minimalist la high-tech sau art-deco. Finisajul polisat ii adauga un plus de stralucire care va innobila orice camera. 

Unde se foloseste granitul Padang Dark

In proiectele de interior, foloseste granitul Padang Dark cu finisaj polisat in placarile orizontale si vertical din bai, bucatarie, living sau chiar pentru imbracarea semineului. La exterior


Cautari
Trimite un mesaj in legatura cu produsul Granit Padang Dark (Antracit) Polisat 61 x 30.5 x 1 cm catre PiatraOnline.ro
Nume *
Telefon *
Email *
Mesaj *


Alte produse de la PiatraOnline.ro

Granit Rosa Porrino Polisat 60 x 30 x 1.5 cm
91.8LEIFARATVA